Geslaagden voor EHBO/Reanimatie/AED-diploma

Maandag  11 januari j.l. gingen 10 cursisten  van start voor de opleiding EHBO/Reanimatie/AED. In deze opleiding worden de kandidaten middels praktijklessen in staat gesteld om op de juiste wijze eerste hulp te verlenen.  Op het werk, op straat maar ook thuis. Diverse EHBO onderdelen werden uitvoerig geoefend volgens de nieuwste technieken, wat betreft de verbandleer, maar ook de nieuwste kennis mbt het proberen veilig te stellen van de vitale functies, het Reanimeren en gebruik van de AED. Vorige week maandag werd het examen afgenomen door onafhankelijke examinatoren van het Oranje Kruis.

De voorzitter hiervan was vol lof over de kennis en kunde van de kandidaten. Namens de examencommissie feliciteerde hij alle kandidaten met het behaalde EHBO-diploma. De cursus stond onder leiding van EHBO-instructeur Erik Smeets, welke gedurende de opleiding werd ondersteund door het hele bestuur van de EHBOvereniging Meerssen-Bunde. De geslaagden die wij nogmaals hartelijk willen feliciteren zijn: de dames Dominique Kreutz, Myrna Kavakidis, Ine Werné, Marjolein Bronnenberg-Blaas en de heren Han Verhoeven, Ralf Lexis, Jo Verhaegen, Robert van Poppel, Paul Lahaye en Jean Verhaegen. Ook de leden van de EHBOvereniging Meerssen-Bunde dragen een steentje bij aan de veiligheid in onze gemeente. 
 

Lees vorig bericht

Meer Sport zondag 10 april 2016: internationale boksgala

Lees volgend bericht

SV Meerssen speler van de week