Dagwandeling Margraten/Reijmerstok/Beutenaken

IVN Meerssen organiseert zondag 24 april 2016 een dagwandeling van ongeveer 14 km door het fraaie Gulpdal. Vanaf Margraten gaat deze wandeling door een  boeiend en afwisselend landschap, men noemt dit hier een glooiend landschap, d.w.z. gemakkelijk begaanbaar.

We passeren het buurtschap Termaar, lopen via het kerkdorp Reijmerstok naar Beutenaken om vervolgens, genietend van mooie vergezichten, te eindigen bij onze startplaats.

De paden gaan veelal door bos en weilanden en langs het riviertje de Gulp. Denk aan stevige schoenen. Vertrek om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats achter het station in Meerssen. Start om 10.00 uur bij de kerk in Margraten, Pastoor Brouwerstraat 19  6269 BP. Parkeren kan in de nabijheid van de kerk. 

De gidsen zijn Annie Hupkens 043 3472590 en Riet Hautvast 043 3475663.

Foto: Paul Abels
 

Lees vorig bericht

Woensdag 27 april Koningsdag Ulestraten

Lees volgend bericht

Varia-avond IVN Meerssen