Varia-avond IVN Meerssen

IVN Meerssen organiseert een  VARIA-avond op maandag 25 april om 19.30 uur in de Proostenkelder (ingang naast de Basiliek tegenover de Vredeskapel). Tijdens een  varia-avond worden de deelnemers in de gelegenheid gesteld, zelf vragen te stellen of meer duidelijkheid te krijgen, over door hun zelf in de natuur aangetroffen “vondsten”.

Leo Voragen en Riekie Notten kijken met spanning uit naar al die door U meegebrachte natuurvondsten. Mogen we jullie ook vragen om speciale natuurervaringen met ons te delen? Wij zorgen voor binoculair, microscoop en vragen U (indien in Uw bezit) een borduur-/leesloep mee te brengen. Het belooft een verrassende bijeenkomst te worden. Tot dan.

Info:    Leo Voragen 045-5442300, Riekie Notten-Houben 043-3645416.Foto: Paul Abels.

Lees vorig bericht

Dagwandeling Margraten/Reijmerstok/Beutenaken

Lees volgend bericht

Opgepast voor diefstal in het centrum