Verkoop Octaafvlaggen Vrienden van de Basiliek

Verleden jaar was de verkoop van de Octaafvlag een groot succes. Binnen afzienbare tijd waren de vlaggen uitverkocht en sierden ze menig huis en tuin tijdens het Octaaf en de processie. Binnenkort zijn de Octaafvlaggen weer te koop, compleet met koord, in twee maten. Een kleinere vlag, met een afmeting van 150 x 100 cm voor de prijs van € 39,95 en de grote vlag met een afmeting van 200 x 300 cm voor  € 79,95. Koop uw vlag op tijd want op = op.

Zoals eerder aangekondigd vindt na een geslaagde première in 2014, op zaterdag 4 juni 2016 opnieuw een Benefietconcert, georganiseerd door Stichting Vrienden van de Basiliek Meerssen, plaats in een voor de gelegenheid prachtig gedecoreerde kerk van  Sint Joseph Arbeider in Meerssen West. De avond wordt muzikaal ingevuld door het Meerssens Mannenkoor, Rothems Harmonie, en de beide zangsolisten, de sopraan Veronique Meuffels en bas-bariton Bart Merx.

Het concert begint om 20.30 uur en de entree bedraagt 10 Euro per kaart. Ook dit jaar komt de volledige opbrengst van het concert ten goede aan de restauratie van de Basiliek van Meerssen.  Mogen wij ook u begroeten op 4 juni? Reserveer de datum alvast in uw agenda!

De verkooppunten van de Octaafvlaggen en de Concertkaarten berichten wij u nader via de Geulbode en onze website.

Mogen wij ook u begroeten als Vriend van de Basiliek Meerssen?
Donaties zijn van harte welkom op bankrekeningnummer NL38RABO03523.20.346 t.n.v. Stichting Vrienden van de Basiliek Meerssen. Zie ook de website: www.vriendenbasiliekmeerssen.nl. Dit is een publicatie van de Stichting Vrienden van de Basiliek Meerssen.

Lees vorig bericht

Scooters gestolen op station Bunde

Lees volgend bericht

Amstel Gold Toertocht