Feestavond HC MIC

Aan alle leden, ouders/verzorgers van leden, sponsors,clubmemberleden, donateurs en supporters van MIC handbal

Zaterdag 23 april sluiten we het seizoen af met een Feestavond !! Vanaf 20.00 uur is iedereen van harte welkom in sportcafe Marsana waar we onder het genot van een hapje en een drankje de afgelopen competitie nog eens de revue laten passeren.

Op deze avond zetten we diverse mensen in het zonnetje en bedanken hun voor de afgelopen jaren. Tevens huldigen wij de B1 en de A1 met het behaalde kampioenschap. DJ “E-R” verzorgt de muziek, maakt er een onvergetelijk feest van en zal de Marsana-Arena op zijn kop zetten !!

See you !

Lees vorig bericht

Meer/Sport zondag 17 april – Amstel Gold Race

Lees volgend bericht

Aanleiding samenscholingsverbod is schietincident park