De Bibliotheek gaat verhuizen

Het is eindelijk zover! De reeds lang aangekondigde verhuizing van de Bibliotheek staat nu echt gepland! Dat betekent dat Bibliotheek Meerssen in de meivakantie de deuren moet sluiten om in en uit te pakken, en te zorgen dat wij u straks, op onze nieuwe tijdelijke locatie, weer optimaal van dienst kunnen zijn.

Daarom kunt u niet bij ons terecht in de periode van 25 april tot en met 10 mei. Wij verwelkomen u graag weer vanaf woensdag 11 mei op onze nieuwe tijdelijke locatie op de Proost de Beaufortstraat 45 in Meerssen. Wij gaan er dan van uit dat de verhuizing voorspoedig verloopt en wij dus op 11 mei klaar zijn om boeken uit te lenen en in te nemen.Vele handen maken licht werk : u mag deze week, tot aan de sluiting, het dubbele aantal boeken lenen. Op deze manier helpt u ons de boeken te verhuizen, u levert ze immers weer in op de nieuwe locatie. Als u op dit moment geleende boeken thuis hebt die u in de sluitingsperiode moet terugbrengen, dan hebben wij de uiterste inleverdatum voor deze boeken automatisch doorgeschoven tot na de verhuizing. Op onze website kunt u de aangepaste inleverdatum voor uw boeken vinden door in te loggen via “Mijn Menu”.

Tijdens de verhuizing is de bibliotheek telefonisch niet bereikbaar, wél kunt u ons mailen via info@bibliotheekmeerssen.nl. Houdt u er rekening mee dat wij niet altijd in de gelegenheid zullen zijn uw mail direct te lezen en daarop te reageren.Graag tot snel in de nieuwe bieb : Proost de Beaufortstraat 45, 6231 EB  Meerssen.

Het team van Bibliotheek Meerssen:
Angèle, Marianne, Ellen, Vevie, Marianne, Yvonne

Bibliotheek Meerssen
Parallelweg 58
6231 CJ  Meerssen

Per 11 mei:
Proost de Beaufortstraat 45
6231 EB  Meerssen
Tel. 043-3642411 (tijdens openingsuren)
info@bibliotheekmeerssen.nl

Lees vorig bericht

De historie van hoeve Klinkenberg

Lees volgend bericht

Laatste asfalt laag in linker tunnelbuis