College kiest voor Meer Vandaag als zendgemachtigde

Als het aan het college van burgemeester en wethouders ligt, krijgt Meer Vandaag vanaf augustus 2016 de zendmachtiging. Op dit moment is de zendmachtiging in handen van RTMe, maar deze machtiging loopt in augustus van dit jaar af.

Twee aanvragen:
Er zijn twee partijen die de zendmachtiging willen hebben; aan de ene kant Meer Vandaag en aan de andere kant LPO Meerssen, het vroegere RTME.

Gemeenteraad moet advies uitbrengen:
In de eerstvolgende raadsvergadering moet de gemeenteraad een advies uitbrengen aan het commissariaat voor de media over wie de zendmachtiging krijgt. Het commisariaat bepaalt uiteindelijk wie de zendmachtiging daadwerkelijk krijgt.

Lees vorig bericht

Verlies VV Bunde, RVU en Geulsche Boys

Lees volgend bericht

RVU Nieuws