Libdub gemaakt door jonge mantelzorgers

Jonge mantelzorgers uit diverse heuvelland gemeentes, waaronder Meerssen, en Maastricht, waren gevraagd of zij wilde deelnemen aan het maken van een Lipdub. Dit gebeurde afgelopen zaterdag in kasteel Vaeshartelt. De bedoeling was om de jonge mantelzorgers in het zonnetje te zetten onder de klanken van Happy. Zij kwamen even uit de dagelijkse zorg voor een van hun dierbaren die hun hulp dagelijks nodig heeft. Met veel plezier hebben ze meegewerkt aan de Lipdub.

De jonge Mantelzorgers waren door het steunpunt Mantelzorg zuid Limburg opgeroepen om deel te nemen aan deze Lipdub. Een Lipdup is een videoclip die in een track wordt opgenomen. De jonge mantelzorgers die gekomen waren kregen eerst uitleg en gingen samen oefenen. Nadat er voldoende geoefend was, is de clip in zijn geheel opgenomen.

Lees vorig bericht

Hennepplantage gevonden in Rothem

Lees volgend bericht

Mei-den ingehaald