Dodenherdenking in Meerssen

Woensdag 4 mei worden de slachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog herdacht.
Op het binnenplein van het bestuurscentrum begint om 19:30 uur een plechtige bijeenkomst. Vervolgens gaan de aanwezigen naar de Vredeskapel. Hier wordt om 20:00 uur twee minuten stilte in acht genomen.
 
Voorafgaande aan de herdenkingsplechtigheid vindt in de Basiliek een herdenkingsdienst  plaats. Deze begint om 18:30 uur. Aansluitend zullende aanwezigen naar het binnenplein van het bestuurscentrum gaan.

In de Synagoge (Kuileneindestraat 22a Meerssen) vindt om 18.30 uur op initiatief van de Stichting Leerhuis Limburg  een oecumenische  bijeenkomst plaats. Na afloop sluiten de aanwezigen zich aan bij de officiële plechtigheid op het binnenplein van het bestuurscentrum.

Lees vorig bericht

College kiest voor Meer Vandaag als zendgemachtigde

Lees volgend bericht

Sportdag SV Meerssen gaat op woensdag 27 april niet door