RVU Jeugd

Uitslagen: woensdag 20 april
RVU A1 – Zwart/Wit-Simpelv. A1 4 – 0.
Het A1 liet zich vandaag van een minder goede kant zien. Met name de wedstrijdinstelling van de middenvelders en aanvallers liet te wensen over. De aanvallers waren passief en deden er veel te weinig voor om aan de bal te komen. De middenvelders kwamen te vaak een stapje te laat tegen een beperkte tegenstander. De linies sloten niet goed aan waardoor in tegenstelling tot andere wedstrijden weinig pressie op de balbezittende tegenstander werd uitgeoefend. Voeg daarbij de nonchalance in de afronding en de magere 1 – 0 ruststand is verklaard. 
In de tweede helft tapte de thuisclub even uit een ander vaatje maar veel te weinig om tevreden terug te kijken op deze magere 4 – 0 zege tegen de jongemannen uit Simpelveld en Eijs-Wittem. De doelpunten kwamen op naam van Liam Heusschen (2x), Mike Dolmans en een verdediger uit Mergelland.

Uitslagen:
Zaterdag 23 april:
RVU A1 – RKMVC/Partij A1 7 – 0
De cynische opmerking van coach Gaston dat hij drie dagen eerder had genoten van de prachtige voetbalavond tegen de eerder genoemde tegenstander deed ons vlaggenschip van de jeugdafdeling van RVU kennelijk beseffen dat het vandaag anders moest. Dat deden ze dan ook. Met een gedegen wedstrijdinstelling en goed combinatiespel was men gedurende 90 minuten heer en meester over haar opponent. Met de rust leidde de thuisclub met 3 – 0.
Positief was dat men na de rust geen gas terugnam en onder de ogen van de goed leidende referee Wil Brouwers haar voorsprong wist uit te bouwen naar een klinkende 7 – 0 overwinning tegen de nummer vier van de ranglijst, die na vier wedstrijden pas drie tegentreffers behoefde te incasseren. De teller staat nu op 10. Doelpuntenmakers waren onder anderen Liam Heusschen, Mike Dupont, Mike Dolmans, Bas Poper en Dwayne Dolmans. De verslaggever was niet de gehele wedstrijd aanwezig waardoor deze niet de gehele doelpuntenproductie kan vermelden.

Het A1 staat op de 2e plaats met 16 uit 6 (23 – 4). Schinveld staat eerste met even zovele punten uit een gelijk aantal wedstrijden. Haar doelsaldo is iets beter, namelijk 27 – 6.

Scharn D2 – RVU D1 4 – 1
Uit naar Scharn waar onze D1 een moeilijke wedstrijd te wachten staat. Door vakantie en ziekte was onze D1 niet compleet maar we kregen versterking van de E1. Karima en Jair hebben ons uitgeholpen zodat we toch nog met 11 spelers ( helaas geen wissels ) konden voetballen.  RVU begon niet goed aan de wedstrijd, er was veel balverlies en maakte het daardoor Scharn veel te gemakkelijk. Maar de eerste kansen waren voor RVU en het waren 3 grote kansen maar die werden niet benut. RVU bleef slordig in de passing met als resultaat veel balverlies waardoor Scharn heel gemakkelijk op 1 – 0 komt. RVU komt er niet meer uit en Scharn zet goed druk en 2 – 0 en de 3 – 0 volgen dan ook snel. Vlak voor rust krijgt RVU nog een hoekschop, Jaimy legt goed voor en Tom rond mooi af, 3 – 1. Rust.
In de tweede helft is RVU op zoek naar de aansluitingstreffer maar binnen 10 minuten maakt Scharn de 4 – 1. In de resterende 20 minuten volgen er nog wat halve kansen aan beide kanten maar de wedstrijd is gespeeld. Einduitslag 4 – 1.

RVU E1 – St Geertruidse Boys E1  0 – 0
Er was geen verslaggever ter plaatse. Enige wat mij ter ore is gekomen van de aanwezige ouders is dat de uitslag net zo goed andersom had kunnen zijn. En ook dat was dan verdiend geweest.

Hellas F1 – RVU F1 1 – 0
Een wedstrijd om des keizers baard. Hellas was iets beter dan onze F-mannen en won dus dan ook met 1 – 0. Jammer, zaterdag meer succes tegen Lemiers-Vaals-Vijlen combinatie!

Geulsche Boys Mini F – RVU MF 3 – 2 
Brian en ik (Erwin) zijn vandaag niet aanwezig geweest bij de wedstrijd tegen Geulle, dus daarom deze week geen uitgebreide samenvatting. Onderstaande heb ik via whats app van Dave ontvangen. Mike Anne Jack Levi en Daan (van Geulle) hebben de eerste wedstrijd verloren met 4 – 0 en de tweede gewonnen met 1 – 0. Mike gescoord. Ayaanle Vince Djess Jules en Ryan hebben de eerste wedstrijd 0 – 0 gespeeld en de tweede met 4 – 3 verloren. Ayaanle Vince en Ryan hebben gescoord.

Programma:
Donderdag 28 april:
19:30 uur: DVO B2 – RVU B1

Zaterdag 30 april:
15:00 uur: De Leeuw A1 – RVU A1
11:00 uur: RVU B1 – Spcl. Jekerdal B3
13:30 uur: Spcl. Jekerdal B4 – RVU B2
11:30 uur: RVU D1 – Leonidas-W D1
10:30 uur: RKVVM/Sibbe E2 – RVU E1
11:00 uur: RVU F1 – LVC’03/Vijlen F2
09:45 uur: RVU Mini F – RKUVC Mini F
 

Lees vorig bericht

College kiest voor Meer Vandaag als zendgemachtigde

Lees volgend bericht

Sportdag SV Meerssen gaat op woensdag 27 april niet door