Let op! controle op bezit van honden

Komende week, vanaf 1 mei 2016, gaan controleurs namens de gemeente huis-aan-huis controleren op het bezit van honden. Dit gebeurt ieder jaar. Deze controles worden uitgevoerd door de BsGW. De controleurs bellen bij inwoners aan om het hondenbezit te inventariseren. De controleurs van de BsGW kunnen zich legitimeren.

Boetes:
BsGW adviseert hondeneigenaren die één of meer hond(en) niet hebben aangegeven, dit zo spoedig mogelijk te doen. Daarmee kunnen onnodige boetes worden voorkomen. Als tijdens de controle blijkt dat de houder van één of meer honden geen aangifte heeft gedaan, dan loopt deze het risico dat een bestuurlijke boete wordt opgelegd.

Lees vorig bericht

Groenlichtsurveillance nu ook in Meerssen

Lees volgend bericht

Zaterdag 21 mei sportdag SV Meerssen