Koningsdag 2016 Ulestraten

Het slechte weer was voor het organisatiecomité van de Koningsdag in Ulestraten een kleine spelbreker. Voor het eerst werd er uitgeweken naar het gemeenschapshuis d´n Huppel en helaas werd de rondgang met versierde fietsjes op het laatst afgeblazen.

Ondanks deze aanpassingen kon de rest van de Koningsdag gewoon plaatsvinden. De Koninklijke Fanfare Concordia was wederom aanwezig om de Koningsdag muzikaal te openenen. Wethouders Désirée Cortenraede en Berry van Rijswijk waren namens gemeente Meerssen vertegenwoordigd en hebben genoten van alle aanwezige mensen.

Na de welkomstwoorden van UK’98 kon de vrijmarkt van start gaan en konden  de aanwezige kinderen spelletjes doen of zich laten schminken als bijv. spiderman of vlinder. Het werd een gezellige middag waarbij iedereen het slechte weer van die dag kon vergeten.

Onze dank gaat uit naar stichting gemeenschapshuis d´n Huppe, Nien en Pam van Brasserie Brocante, de EHBO, DJ Remco, Joël de ballonnen entertainer, onze vrijwilligers bij het schminken en achter de bar, de Koninklijke Fanfare Concordia, maar in het bijzonder jullie als bezoekers. Dank jullie wel dat jullie aanwezig waren en er samen met ons een gezellige middag van hebben gemaakt.

Bij de tombola is er nog een winnend lot getrokken, met als prijs een grote beenham. Het winnende lotnr. Is: ROZE 541.

Er waren ook nog prijswinnaars bij het eendjes hengelen die hun prijsje niet hebben afgehaald.
Meisjes <6jaar: 2e Prijs Bente Vihof
Jongens <6jaar: 1e prijs Niels Bröker / 2e prijs Dani Nijsten
Jongens >6jaar: 1e prijs Nigel v/d Walle / 2e prijs Dario Gielen

Deze prijzen kunnen vanaf 30 april bij onze voorzitter worden afgehaald.
Henri Dunantstraat 24 Ulestraten.

Bedankt we hebben het wederom met plezier georganiseerd.

Ons volgende evenement is zaterdag 23 juli 2016 het Beachvolleybal toernooi. Zet in jullie agenda en vorm een team om deel te nemen. Verder info volgt spoedig via website, Facebook. Meer Vandaag en het contactblad.

Lees vorig bericht

Let op! controle op bezit van honden

Lees volgend bericht

Koningsdag gevierd ondanks de kou