Kinderen van De Gansbeek uit Meerssen werken zich in het zweet voor Make-A-Wish

 
Op vrijdag 22 april jl., de dag van de Koningsspelen, hield basisschool De Gansbeek uit Meerssen een sponsorloop voor Make-A-Wish Nederland. Alle 260 kinderen van de school liepen mee en haalden samen het prachtige bedrag van € 3.775 op.

Het plaatselijke park deed dienst als parcours. En nadat het startsein gegeven was, liepen de kinderen in volle vaart rondjes door het park. De kinderen hadden zich per rondje laten sponsoren door ouders, familie, vrienden en buren. De kinderen liepen zich letterlijk in het zweet. Deze inspanning heeft het prachtige bedrag van € 3.775 opgeleverd. Dit bedrag gaat volledig naar Make-A-Wish Nederland.

In de week voorafgaand aan de sponsorloop kwam er iemand van Make-A-Wish Nederland wat vertellen aan de leerlingen van De Gansbeek over wat voor werk zij doen, namelijk het vervullen van allerliefste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. De kinderen waren er danig van onder de indruk en dit heeft hen extra gemotiveerd om het lopen zo lang mogelijk vol te houden. Make-A-Wish Nederland is alle kinderen van de Gansbeek erg dankbaar.

Lees vorig bericht

Wegwerkzaamheden A79

Lees volgend bericht

Weinig vertrouwen in project Hoeve Klinkenberg