Weinig vertrouwen in project Hoeve Klinkenberg

Er is weinig vertrouwen in het project Hoeve Klinkenberg. Dat is de conclusie die getrokken kan worden uit de uitslag van de Poll op onze website. 73 procent van de stemmers denkt dat het niet meer goed komt, daarentegen denkt 26 procent van wel. In een reactie laten site bezoekers weten er geen vertrouwen meer in te hebben omdat de renovatie veel te lang duurt.

De hoeve blijft een doorn in het oog voor vele bestuurders, omwonende en voorbijgangers. Nu zoveel jaren verder is het nog steeds een bouwval. In de afgelopen jaren zijn er wat bomen gekapt, en is een klein gedeelte van de hoeve gesloopt.

Bouwbedrijf Lemmens bevestigd dat er wat strubbelingen zijn maar geven niet aan welke deze zijn. Het bouwbedrijf gaat er vanuit dat zij er samen met de gemeente uitkomen. Beide partijen verwachten over twee weken meer te kunnen vertellen.

Lees vorig bericht

Kinderen van De Gansbeek uit Meerssen werken zich in het zweet voor Make-A-Wish

Lees volgend bericht

Burgerparticipatie belangrijk in buurtnetwerken