Burgerparticipatie belangrijk in buurtnetwerken

Dit is de conclusie die getrokken kan worden uit de bijeenkomst voor buurtnetwerken over burgerparticipatie en buurtwijkraden. Velen waren naar Ontmoet Anna gekomen om aan de beraadslagingendeel te nemen. Voordat het zover kwam opende wethouder Desirée Cortenraede de bijennkomst. Zij besprak het belang van burgerparticipati en buurtwijkraden  en de ondersteuning  van de gemeente voor deze initiatieven. In het tweede gedeelte liet het IKL kleinschalige landschapsinitiatieven zien.  De opkomst voor de bijeenkomst was groot en zorgde na afloop ervoor dat velen met elkaar in gesprek gingen over de initiatieven die er al zijn binnen de buurten en dorpen in de gemeente Meerssen.

Lees vorig bericht

Weinig vertrouwen in project Hoeve Klinkenberg

Lees volgend bericht

Start kaartverkoop Benefietconcert 4 juni