Kunst Kleurt Je Leven

Zondag 5 juni 2016  kunst kijken in Geulle. Voor de 6e keer presenteren een 20 tal kunstenaars met een wandel/fiets route hun veelzijdige kunstwerken in het mooi gelegen Maasdorp Geulle.

Dit jaar een uitbreiding met 2 adressen in Geulle aan de Maas, waardoor de aantrekkelijkheid om deze route te wandelen of te fietsen versterkt is.

Op een 10 tal adressen tonen de kunstenaars met trots een uitgebreid scala aan prachtige en creatieve werken.Er is voor elk wat wils, schilderijen, keramisch werk, beelden, viltwerk, juwelen,objecten van steen, hout en staal.

Vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur kunt U genieten van prachtige tuinen en middels demonstraties maakt u op verschillende plaatsen kennis met het vakmanschap van de aanwezige kunstenaars.

Voel je welkom !
De route kan gestart worden bij elk expositie adres. Herkenbaar aan een tros ballonnen. Er is voldoende parkeergelegenheid o.a. aan de Andreas Sauerlaan. U ontmoet de kunstenaars op de adressen in Westbroek, Brommelen,Geulle a.d. Maas, Hulserstraat en Pastoor Smeetsstraat.

Verdere informatie treft U op de website : www.kunstkleurtjeleven.nl  of bel met Marlies Slaghekke : 043 3642243.
 

Lees vorig bericht

Weinig vertrouwen in project Hoeve Klinkenberg

Lees volgend bericht

Start kaartverkoop Benefietconcert 4 juni