Statiegeld-flessen-actie 2016

Op zaterdag 28 mei 2016 organiseert de Koninklijke Fanfare Concordia uit Ulestraten wederom haar statiegeld-flessen-actie. Deze statiegeld-flessen-actie staat geheel in het teken van de jeugd. Deze actie wordt namelijk uitgevoerd door de jeugdleden van de fanfare voor het aanschaffen van nieuw instrumenten voor onze jeugd. Het enige wat wij u vragen zijn lege statiegeldflessen van frisdrank of van bier. Ook kratten en buitenlandse flessen kunnen ingeleverd worden.

Het ophalen van de flessen zal op zaterdag 28 mei 2016 tussen 10:00 en 15:00 uur gebeuren. Wij verzoeken u de flessen voor 10:00 uur buiten aan de deur te zetten. Staan er geen flessen aan de deur, dan zullen wij aanbellen en vragen of u flessen voor ons heeft. Heeft u geen plaats om de flessen te verzamelen, dan kunt u ook de statiegeldbonnetjes van de winkel sparen en deze aan ons overhandigen. De jeugd van de fanfare heeft de toekomst, dus spaart u allen uw statiegeldflessen op voor de toekomst van onze fanfare. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met steuncomite97@concordia-ulestraten.nl
 

Lees vorig bericht

Vier politieagenten gewond bij aanhouding in Bunde

Lees volgend bericht

Interview met Bryan Smeets van de Graafschap