Vier politieagenten gewond bij aanhouding in Bunde

Een agent is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt nadat hij werd gestoken met een mes in zijn been. Dit gebeurde bij de aanhouding van een verdachte op de Berkenlaan in Bunde. Drie andere agenten en verdachte raakte lichtgewond.

De politie kreeg rond 00.50 uur een melding dat een man in een tuin van een woning zat aan de Berkenlaan en door aan het draaien was. Het betrof de bewoner van de woning aan die straat. Agenten gingen ter plaatse en troffen de man, met een mes aan in de tuin. Toen de agenten de man wilden aanhouden stak hij een agent in het been met een mes, en verwonde vervolgens nog drie agenten, die lichtgewond raakten. Ook de verdachte raakte gewond bij de aanhouding.

Vermoedelijk was hij onder invloed van alcohol. Alle personen zijn voor controle naar het ziekenhuis gegaan. De agent heeft letsel opgelopen aan zijn been. De andere drie agenten raakten lichtgewond aan de arm. Deze agenten hebben het ziekenhuis inmiddels verlaten.

Lees vorig bericht

Bartholomeusmarkt mooi weer en druk bezocht

Lees volgend bericht

Statiegeld-flessen-actie 2016