Benefietconcert Vrienden van de Basiliek

Op zaterdag 4 juni 2016 vindt het Benefietconcert georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Basiliek Meerssen plaats in de kerk van  Sint Joseph Arbeider in Meerssen West.

Het Meerssens Mannenkoor, Rothems’ Harmonie, de sopraan Veronique Meuffels en bas-bariton  Bart Merx zullen voor u een prachtig gevarieerd en avondvullend programma verzorgen.

Onderstaand treft u een greep aan uit het repertoire van deze avond:Cantilena, Spirit of the mountains van Karl Jenkins; Ja, das schreiben und das lesen uit Der Zigeunerbaron van Johann Strauss; Vieni, O Levita uit Nabucco van Giuseppe Verdi; Kodosh  naar arrangement van  G.M.Veltma;  Les pêcheurs de perles van G. Bizet, arr. H.van der Yp en  Symphonic Highlights from Frozen, arr. Stephen Bulla. 

Naast het genieten van een mooi sfeervol en avondvullend programma, is de volledige opbrengst van het concert bestemd voor de  restauratiewerkzaamheden van de Basiliek van Meerssen. Het concert begint om 20.30 uur. Na afloop is er nog gelegenheid voor een gezellig samenzijn onder het genot van een glaasje wijn.

Start kaartverkoop
De kaarten kosten 10 Euro per stuk en zijn nu te koop bij: CIGO Meerssen, Xclusief Damesmode, Saveurs, Haarmode “Daisy” Rothem, Slijterij Rekko en kapsalon Ubachs.

Wij hopen ook u te mogen begroeten op 4 juni?

Lees vorig bericht

Rommelmarkt Kookstraat terug van weggeweest

Lees volgend bericht

Limburg Preuve Festival naar Rothem, bestuur verbaasd