Gewonde politieagent reageert: “incident als zeer heftig ervaren”

Het gaat naar omstandigheden goed met de politieagent die in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond is geraakt nadat hij werd gestoken met een mes in zijn been. Dit gebeurde bij de aanhouding van een verdachte op de Berkenlaan in Bunde. Drie andere agenten en verdachte raakte lichtgewond.

De politieagent laat weten “Het is inmiddels bijna 3 dagen geleden. Een nachtdienst waarin je niets vermoedde, die eindigt met een flinke messteek in je been. Een instekende wond in de binnenkant van mijn knie en de uitgang van het mes in mijn knieholte. Ik heb het incident als zeer heftig ervaren en zal gauw weer opknappen. Op dit moment weinig pijn buiten een continu tintelend onderbeen.”

Met de overige drie agenten gaat het naar omstandigheden ook goed.

Bron Foto: Facebook Politie Maastricht

Lees vorig bericht

Meer/Bekeken – Dodenherdenking en oorlogen

Lees volgend bericht

Basisschool de Triangel is het zat en gaat protesteren