Ochtendwandeling van Nijswiller naar Orsbach

IVN Meerssen organiseert op zondag 22 mei een ochtendwandeling van Nijswiller naar Orsbach. Deze wandeling is een voorjaarswandeling waarbij natuurlijk ook aandacht wordt gegeven aan planten en bloemen. Verder is het genieten van de prachtige vergezichten en van de grote velden met geelbloeiend koolzaad. We pauzeren in Orsbach. Dit is geen wandeling op topsnelheid maar wel een wandeling met aandacht voor alle aspecten van de prachtige natuur in dit gebied. 

Vertrek om 09.30 uur vanaf de parkeerplaats achter het station te Meerssen  en de wandeling start om 10.00 uur bij de kerk in Nijswiller. De gidsen zijn: Leo Voragen telefoon 045-5442300 en Riet Hautvast telefoon 043-3475663

Lees vorig bericht

Motie om afsluiting Vliegveldweg te voorkomen

Lees volgend bericht

Protest om gymzaal