Arno en Julie Claessens nieuw Koningspaar Remigius

Tijdens het Koningsvogelschieten van schutterij Sint Remigius is Arno Claessens de nieuwe schutterskoning geworden. Na een spannende strijd schoot hij het laatste restje van de vogel af. Daarna werd hij drie keer rond de schuttersboom gedragen waarna hij zijn dochter Julie vroeg om zijn koningin te zijn. Iris Cortenraad werd jeugdkoningin en Aniek Raeven burgerkoningin.

Na het hijsen van de vlag en het zingen van het Limburgs Volkslied kon de schuttersmiddag beginnen. Burgemeester Clermonts-Aretz loste het eerste schot van de middag gevolgd door wethouder Guido Houben. Jan Kerckhoffs werd in het zonnetje gezet omdat hij zijn 70ste verjaardag vierde.

Lees vorig bericht

Inbraak in kledingwinkel op de Beekstraat

Lees volgend bericht

RKUVC, Bunde, Geulsche Boys, RVU verlies, Meerssen wint