Knastercross 2016 gaat door, maar wel in een andere opzet

Knastercross gaat door op 2, 3 en 4 september, maar wel in een iets andere opzet. Nieuw is dat er dit jaar zijn zowel festival- als (gemotoriseerde) crossactiviteiten zijn. Het thema ‘Pratsj’challenge 3.0 duidt er volgens de organisatie op dat er een nieuwe richting is ingeslagen en dat er een nieuwe uitdaging ligt. Meer festival, een andere uitdaging voor de deelnemers, meer kijkplezier voor de bezoekers. Stuurmanskunst en behendigheid lopen als een rode draad door de cross-activiteiten. Ook zal er dit jaar een ‘Pratsj’challenge ‘mud/obstacle’run op het terrein plaatsvinden en kunnen teams zich aanmelden voor de ‘Pratsj’-volleybalcompetitie, aldus de organisatie.

Crossterrein gratis open voor publiek:
Voor het eerst haar 10-jarig bestaan wordt dit jaar het crossterrein gratis voor het publiek op zaterdag- en zondag opengesteld worden.

Redenen voor aangepaste editie:
De reden waarom dat Knastercross de editie van 2016 aanpast zijn; wijzigingen in het bestuur, de roep om vernieuwing, strengere veiligheidseisen en het financieel plaatje.

Inschrijvingen:
De inschrijvingen voor de gemotoriseerde cross (3 klasses Prats-for-4, de Pratsj-for-2 en de Brumm-alone) gaan van start op zondag 22 mei om 12.00 uur. 
Naast de headliners die geprogrammeerd staan is er op zaterdag ook ruimte voor aanstormend DJ-talent. Deze kunnen zich nog aanmelden tot 15 juli.
De ticketverkoop voor het festival start maandag 23 mei.

Lees vorig bericht

De bieb is open!

Lees volgend bericht

College wil plannen snelfietsroute herzien