Deelname processies Geulle 2016 zondag 29 mei en zondag 5 juni

Nadat Harmonie St. Caecilia Geulle op zondag 24 april de communicanten naar de kerk heeft begeleid en na afloop van de H. Mis onder winterse omstandigheden muzikaal heeft gefeliciteerd, ontmoeten we de communicanten weer bij de processies.

Op zondag 29 mei trekt de processie door de straten van Waalsen en op zondag 5 juni is Buurtvereniging In de Peel gastheer voor de processie van de St. Martinusparochie. Harmonie St. Caecilia en zustervereniging Fanfare St. Martinus luisteren deze processies muzikaal op.

Harmonie St. Caecillia Geulle heeft in haar verenigingsdoelstelling mede staan dat zij bijdraagt aan evenementen in Geulle. Het deelnemen aan de twee processies in Geulle behoort daar ook toe. Ieder jaar en iedere processie weer, is het een bijzonder waardig moment. Een mooie traditie in Geulle die door de puurheid, voor mensen die het voor de eerste keer zien en ervaren, als zeer bijzonder wordt ervaren.

Op de zondagen 29 mei en 5 juni vinden de processies plaats in Geulle. Op uw vakantiebestemming zijn het vaak mooie bezienswaardigheden. Uw belangstelling wordt gewaardeerd. Daarmee is ook een bruggetje gemaakt met een andere aanstaande activiteit. Op zondag 17 juli luidt Harmonie St. Caecilia haar verenigingsvakantie in met een “Zomerconcert “ op Camping De Boskant. Noteer dit ontspannen concert alvast in uw agenda.

Lees vorig bericht

College wil plannen snelfietsroute herzien

Lees volgend bericht

Sportdag SV Meerssen kent nu mooi weer