Zaterdag benefietconcert Vrienden van de Basiliek

Het belooft een fantastische event te worden. Mooie muziek en zang gebracht door het Meerssens Mannenkoor, Rothems’ Harmonie, de sopraan Veronique Meuffels en bas-bariton  Bart Merx. Met veel plezier en inzet zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het concert om er samen met u weer een onvergetelijke avond van te maken.

Tijdens de pauze en na afloop van het concert is er gelegenheid voor een gezellig samenzijn met vrienden en dorpsgenoten in het speciaal voor deze avond opgerichte feestpaviljoen naast de kerk.

Doel
Een benefietevenement en een “goed doel” zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De opbrengst van het concert is bestemd voor de restauratiewerken van de Basiliek van Meerssen. 

Echter, een geslaagd benefietconcert is alleen mogelijk met de hulp van sponsoren. De volgende sponsoren maken het mogelijk om voor u dit fantastische concert te organiseren:

EPM – Bert Smoorenburg – Hoedemakers – Gamma – Drukkerij Maenen – Bloemenhuis De Zonnestraal – Pegasus uitvaartzorg– Boileau brandbeveiliging – Budé – Bloeiend – Ten – Hollanders BV –  VM reklame – Renders Makelaardij – Ut Hummeke.

Entreekaarten
De kaarten zijn 10 Euro per stuk, en zijn te koop bij: CIGO Meerssen, Xclusief Damesmode, Saveurs, Haarmode “Daisy” Rothem, Slijterij Rekko en kapsalon Ubachs. Meer informatie: www.vriendenbasiliekmeerssen.nl.

Het concert begint om 20.00 uur, in de kerk van  Sint Joseph Arbeider in Meerssen-West en wordt georganiseerd door Stichting Vrienden van de Basiliek Meerssen.

Bent u erbij om er samen een onvergetelijke avond van te maken! 

Mogen wij u begroeten als Vriend van de Basiliek Meerssen? Donaties zijn van harte welkom op bankrekeningnummer NL38RABO03523.20.346 t.n.v. Stichting Vrienden van de Basiliek Meerssen. Zie ook de website: www.vriendenbasiliekmeerssen.nl. Dit is een publicatie van de Stichting Vrienden van de Basiliek Meerssen.

Lees vorig bericht

SV Meerssen verliest nipt van Vlissingen

Lees volgend bericht

Zomerse kleuren langs de Geul Wandelen in De Dellen en het Meerssenerbroek