Afsluiting Vliegveldweg van tafel

Het voornemen om de vliegveldweg tussen Beek en Meerssen parallel aan de A2 af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer is van tafel.

Motie BRUG-M:
BRUG-M diende tijdens de raadsvergadering van 25 mei een motie in waarin de raad werd opgeroepen tegen dit plan te stemmen. De motie werd unaniem aangenomen en dit betekent dat de weg niet wordt afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Een gedeeltelijke afsluiting van de Vliegveldweg is nog niet van tafel en is dus nog een optie. In de raadsvergadering van 8 september wordt het definitieve plan aan de gemeenteraad voorgelegd.

Commotie:
Het plan om de Vliegveldweg af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer zorgt voor behoorlijk wat ongenoegen bij inwoners en omwonende. Tijdens de inloopavond van dinsdag 10 mei lieten zij in groten getale de gemeente weten dat dit geen goed plan is.

Lees vorig bericht

Sluiting 14 illegale drugspanden

Lees volgend bericht

Streetcoaches in Meerssen