RVU-nieuws

Zaterdag 4 juni Bekerfinale KNVB Zuid II RVU B1- Nijnsel B1 (Busreis!). RVU D-, E- en F-Jeugdtoernooien op zaterdag 4 juni a.s. op Sportpark RVU! Busreis naar Bekerfinale RVU B1 in Schijndel(Noord-Brabant).

Twee jaren nadat het merendeel van de huidige B1 de bekerfinale voor C1-elftallen wist te winnen op het sportcomplex van E.V.V. treedt dit team a.s. zaterdag wederom aan in de bekerfinale voor B1-elftallen.

Op het sportpark van hoofdklasser Schijndel zal Nijnsel de tegenstander zijn in de strijd om de KNVB-beker. Zowel Nijnsel als ook RVU kwamen na het beter nemen van strafschoppen als winnaar uit de bus in de halve finale.Om 13:30 uur tredende twee finalisten tegen elkaar aan.

Enkele begunstigers hebben ervoor gezorgd dat spelers, begeleiding en supporters a.s. zaterdag om 10:30 uur zullen afreizen naar het Brabantse land, Schijndel. Er zijn nog enkele plaatsen voor supporters beschikbaar. Van supporters wordt een bijdrage van 7,50 Euro per persoon gevraagd. Aanmelden voor de busreis kan geschieden bij Hay Dolmans, tel: 06-21835486.

Programma maandag 30 mei a.s. Kampioenswedstrijd RVU A1
19:15 uur RVU A1 – Berg A1
Bij een overwinning met minimaal drie doelpunten verschil is RVU A1 kampioen!

RVU zoekt voetballende vrouwen ter verbreding van haar damesspelersgroep!
De RVU-dames hebben bijna hun voetbalcompetitie erop zitten. Wellicht zullen zij binnenkort hun seizoen afsluiten met een derde of vierde plaats op de ranglijst bij de Seniorendames. Een mooie prestatie van deze jonge voetballende hinden, te meer als men bedenkt dat zij nog allemaal jeugdspeelsters zijn, die eigenlijk in de A-jeugd zouden moeten voetballen.

De competitie heeft echter uitgewezen dat men beschikt over een te kleine speelstersgroep. Vandaar dat onze dames en hun begeleiding op zoek zijn naar vrouwen, die geïnteresseerd zijn om op dinsdag- en donderdagavond in het komende voetbalseizoen trainingen te volgen en op zondag(morgen) aan wedstrijden deel te nemen.

Geïnteresseerde dames kunnen vrijblijvend informeren bij Hay Dolmans (06-21835486) hay.dolmans@ziggo.nl 

D-, E- en F-Jeugdtoernooi RVU op zaterdag 4 juni a.s.
Op zaterdag 4 juni a.s. organiseert de toernooicommissie de traditionele jeugdtoernooien van RVU. In de ochtend zullen de toernooien van de E- en F-jeugd worden gespeeld terwijl in de middag het D-toernooi op het programma staat. Deze zijn bestemd voor spelers/speelsters in de D-, E- en F-categorie. Inschrijvingen zijn nog steeds mogelijk via jeugdsecretaris Theo Breuer (O43-3649459) tlabreuer@home.nl

Lees vorig bericht

Streetcoaches in Meerssen

Lees volgend bericht

LPO Meerssen reageert en dient klacht in