Oud-wethouder Gulikers heeft geen spijt

Oud-wethouder Gulikers heeft geen spijt dat hij het oude RTMe bestuur in 2014 heeft getipt om met Rene van Druenen in zee te gaan. Hij vindt dat het RTMe bestuur zelf die keuze heeft gemaakt.

Schade aan partij BRUG-M
Gulikers laat wel weten dat de kwestie  RTMe – Meer Vandaag zijn partij BRUG-M schade heeft aangedaan. Hij is van mening dat andere partijen dit op politiek vlak helemaal hebben uitgebuit. Zelf vindt hij dat zijn rol maar minimaal was.

Belangenverstrengling BRUG-M-RTMe?
Tijdens het conflict tussen RTMe en Meer Vandaag is in verschillende media de naam van BRUG-M gevallen. In het bestuur van RTMe zaten twee burgerraadsleden van BRUG-M. Een van de twee was partijvoorzitter geweest. Het bestuur van Meer Vandaag noemde tijdens het conflict, dat de voorzitter, Rene van Druenen, van de omroep, de “pravda van BRUG-M” wilde maken. Daarnaast stelde het bestuur van Meer Vandaag dat het voorzitter zijn van de heer van Druenen van RTMe en lid zijn van BRUG-M een vorm van belangenverstrengeling was.

Lees vorig bericht

Verenigingen en zwembad Geulle presenteren zich

Lees volgend bericht

Nieuws van de IVN-Jeugdgroep gemeente Meerssen