Verenigingen en zwembad Geulle presenteren zich

Ondanks de minder goede weersomstandigheden op zondag hebben het zwembad Geulle en diverse verenigingen zich gepresenteerd voor iedereen die een kijkje kwam nemen. Zo waren er tal van activiteiten georganiseerd door het zwembad, de Geulsche Boys en TV de Pletschmeppers. Daarnaast was scouting Geulle paraat met een klimtoren, presenteerde de judoclub Bunde zich en was er plek voor de Heemkundevereniging en de bejaardenvereniging Sint Martinus. Tevens konden de bezoekers een kijkje nemen in de Kleioave en wijn proeven.

Het minder goede weer bracht toch een aantal belangstellenden op de been die een kijkje kwamen nemen bij de diverse activiteiten. Er was vertier voor jong en oud en een DJ zorgde ervoor dat de stemming er goed inzat.

Lees vorig bericht

LPO Meerssen reageert en dient klacht in

Lees volgend bericht

Oud-wethouder Gulikers heeft geen spijt