Nieuws van de IVN-Jeugdgroep gemeente Meerssen

Op zaterdag 11 juni 2016 is het de laatste keer dat wij voor de grote vakantie bij elkaar komen. Voor deze gelegenheid hebben wij een Verassingtocht bedacht. Verder blijft het een verassing! In ieder geval gaat het leuk worden dat beloven wij! Het uitstapje zal een groot gedeelte van de dag beslaan. Wij zullen ook onderweg met de kinderen picknicken. Wij zorgen voor de broodjes en de drank. Tussen 15.00 en 16.00 uur is de Jeugdgroep weer terug in Meerssen. Om uiterlijk 16.00 uur kan de vakantie beginnen.  

Graag opgeven als uw kind meegaat
Graag van tevoren opgeven of uw kind meegaat, als dit nog niet gebeurd is. Wij hebben ook nog een paar ouders nodig om te rijden! Als u bereid bent om te rijden neem in verband met de organisatie dan tijdig contact met ons op. De IVN Jeugdgroep heeft daarna vakantie tot 10 september 2016.Dan zal ook het nieuwe programma voor jullie klaar liggen. 

Voor Info en opgeven
Jeanne Lam 043-3649012 of 06-20203576  email thijslam@hetnet.nl Marie José Steyns 045-4041639. josesteijns@ziggo.nl . Overige groepsleiding Geert Hovens 06-29092319 Will Voncken, Leo Kurvers,Susanne van de Berg, Cheyenne Bex en Sjef Smeets.

Foto: Paul Abels

Lees vorig bericht

Oud-wethouder Gulikers heeft geen spijt

Lees volgend bericht

Geslaagde statiegeldactie