Geslaagde statiegeldactie

Afgelopen zaterdag 28 mei werd weer de statiegeldactie georganiseerd door het Steuncomité ’97. Evenals vorige keer kunnen we ook deze keer weer terugkijken op een zeer geslaagde actie. Op de eerste plaats willen wij daarom alle inwoners van Ulestraten, Waterval, Humcoven en Schietecoven bedanken. Tevens willen wij Luc Segeren, Mevr. Vroemen en familie Bex bedanken. Ook bedanken we de bestuurders van de voertuigen en alle medewerkers voor hun belangeloze inzet en steun. Het Steuncomité ’97 zal ervoor zorgen dat de opbrengst van deze actie bij de jeugd van onze fanfare terecht komt. De opbrengst wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe instrumenten, het onderhoud van instrumentarium, aanschaf bladmuziek en de uniformering. Op deze manier steunen wij de leerlingen en creëren zo een basis voor de toekomst van onze fanfare in onze gemeenschap. Bedankt. Steuncomité ’97 van Koninklijke Fanfare Concordia Ulestraten

Lees vorig bericht

Nieuws van de IVN-Jeugdgroep gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

Ingebroken in verzorgingshuis Beukeloord