Ingebroken in verzorgingshuis Beukeloord

In de nacht van woensdag 1 op donderdag 2 juni heeft er een inbraak plaatsgevonden bij verzorgingshuis Beukeloord in Meerssen. De drie daders zijn via de personeelsingang binnen gekomen en zijn via dezelfde weg verdwenen. De daders droegen zwart-blauwe jassen en hadden bivakmutsen op. De daders zijn binnengekomen door het apparaat, dat zorgt dat medewerkers binnen kunnen komen, kapot te slaan. Vervolgens zijn draadjes aan elkaar gekoppeld om binnen te komen.

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Heeft u iets gezien of beschikt u over informatie (camerabeelden) die de politie kan helpen bij onderzoek. Neem dan contact op met de politie Meerssen via 0900-8844.

Lees vorig bericht

Geslaagde statiegeldactie

Lees volgend bericht

Pas op voor nep-medewerkers Wonen Meerssen