Meerssen en Valkenburg willen samenwerking onderzoeken

De Colleges van de gemeente Meerssen en Valkenburg aan de Geul, willen gaan onderzoeken hoe zij bestuurlijk in de toekomst kunnen samenwerken. Beide Colleges hebben dit gezamenlijk besloten en nodigen andere omliggende gemeentes uit om deel te nemen aan deze verkenning.

Door verdergaande samenwerking kunnen de gemeenten toekomstbestendig op een pro-actieve wijze inzetten op hun gezamenlijke ambities en uitdagingen. Op dit moment werken de Heuvellandgemeentes en Maastricht op diverse terreinen al samen. Zo gebeurt dit binnen het sociale domein, op het gebied van de WMO en afvalverwerking.

De Provincie gaat worden gevraagd om regie en ondersteuning te bieden.

Lees vorig bericht

Contactloos betalen bij de parkeerautomaat in 2017

Lees volgend bericht

Benefietconcert Vrienden van de Basiliek