Benefietconcert Vrienden van de Basiliek

In de kerk van Sint Jozef Arbeider in Meerssen-West is voor de tweede keer een benefietconcert voor de restauratie van de glas in lood ramen en onderhoud van de Basiliek gehouden. Het Meerssens Mannenkoor en Rothem’s Harmonie hadden een harmonieus programma samengesteld waarbij zij werden afgewisseld door de sopraan Veronique Meufels en bas/bariton Bart Merx.  Gilbert Petit praatte het programma op zijn authentieke wijze aan elkaar. Het was jammer dat dit in de kerk niet goed tot bijna niet te verstaan was. De organisatie had ervoor gekozen de geluidsinstallatie van de kerk te gebruiken. Een smet op een mooi concert.

Nieuw logo en nieuwe website
Voorafgaand aan het concert werd het nieuwe logo van de Vrienden van de Basiliek voorgesteld. Het zijn twee gestileerde glas in lood ramen met daar tussenin de torenspits. Ook is er een nieuwe website gepresenteerd.

Lees vorig bericht

Meerssen en Valkenburg willen samenwerking onderzoeken

Lees volgend bericht

Storing op Meer TV verholpen