In juli meer duidelijkheid over nieuw bestuur huurdersvereniging

Juli 2016 komt er meer duidelijkheid over een nieuw te vormen bestuur voor de huurdersvereniging Meerssen. Dat heeft het enig overgebleven bestuurslid, Louis Roumans, laten weten.

Opgestapt:
Louis Roumans hoopt begin juli een nieuw bestuur te kunnen presenteren voor de huurdersvereniging Meerssen. Roumans is op dit moment het nog enig zittend bestuurslid van de vereniging. De overige zes bestuursleden zijn vorige maand opgestapt omdat zij niet meer door een deur kunnen met Roumans.

Op zoek naar nieuwe bestuursleden:
Roumans heeft nu een aantal bewonerscommissieleden de opdracht gegeven om te zoeken naar nieuwe bestuursleden. In de algemene ledenvergadering, die in juli van dit jaar gehouden wordt, worden de nieuwe bestuursleden voorgelegd. De nieuwe bestuursleden bepalen uiteindelijk of Roumans deel gaat uitmaken van het nieuwe bestuur, tot die tijd blijft Roumans aan als enig zittend bestuurslid.

Lees vorig bericht

RVU nieuws

Lees volgend bericht

Meldpunt Reclame Buitengebied Zuid-Limburg