Wandeling Meerssen ontmoet vluchtelingen

Op zaterdag 25 juni 2016 organiseert Meerssen en OntwikkelingsSamenwerking (MOS) in partnerschap met Stichting Duurzaam Meerssen een wandeling met als thema “Meerssen ontmoet vluchtelingen”. Dit sluit aan bij de actualiteit dat, via de komst van vluchtelingen, mondiale kwesties steeds dichterbij worden ervaren, ook in Meerssen.

De wandeling staat open voor iedereen en is opgezet als activiteit waarbij Meerssenaren en vluchtelingen met elkaar in contact komen door samen iets te doen en te beleven.

Het programma vindt plaats tussen 11 en 15 uur. Start en eindpunt zijn Ontmoet Anna, Stationsplein 1 te Meerssen. Daar worden de deelnemers ontvangen met een hapje, drankje, muziek (o.a. rapper Ghullam) en een welkomstwoord door wethouder Berry van Rijswijk. In kleine groepen wordt vervolgens een rondje door Meerssen gemaakt, waarbij ontmoeting, verbinding en uitwisseling als leidraad gelden.

De activiteit is gratis toegankelijk. Iedereen is van harte welkom!
Voor meer informatie: MOSsecretariaat@gmail.com.
 

Lees vorig bericht

Omloop van de Maasvallei deed ook Geulle aan

Lees volgend bericht

Late-avondwandeling, op zoek naar vuurvliegjes