Mobiele Vastelaoves Ambassade en W-Dreej in Meerssen

Stichting Laeve de 3! Is bezig met de organisatie van het BCL-carnavalstreffen 2016. Dit Limburgs Vastelaoves evenement gaat plaats vinden in november in de gemeente Venlo. De organisatie, die alles met het getal 3 heeft, bezoekt de 33 Limburgse gemeenten om kennis te maken met de carnavalsvierders in Limburg en om de activiteiten rondom het BCL-treffen onder de aandacht te brengen.

De Mobiele Vasteloaves Ambassade komt zaterdag 18 juni naar de gemeente Meerssen. Drievoudig LVK-winnaar W-Dreej verzorgt een optreden midden op de markt in Meerssen. De Mobiele Vastelaoves Ambassade is er vanaf 14.00 uur en blijft 3×33 minuten op de markt staan.

Lees vorig bericht

Gemeente informeert burgers onvoldoende

Lees volgend bericht

Doe mee en win !