Gemeente informeert burgers onvoldoende

De gemeente Meerssen informeert haar burgers niet voldoende. Dat is de uitslag van de door Meer Vandaag geplaatste poll op haar website. Ruim 82 procent van de stemmers vindt dat de Gemeente haar burgers onvoldoende informeert.

Zo is er door enkele stemmers benoemd dat er onvoldoende informatie is gegeven bij de afsluiting van de Snijdersberg in Geulle en is er door stemmers aangegeven dat de website van de Gemeente onoverzichtelijk is.

Ruim 17 procent van de stemmers vindt daarentegen dat de gemeente hun inwoners wel voldoende informeert. Onder andere via de website van de gemeente en via de lokale media waaronder de Geulbode en Meer Vandaag.

Lees vorig bericht

Late-avondwandeling, op zoek naar vuurvliegjes

Lees volgend bericht

Mobiele Vastelaoves Ambassade en W-Dreej in Meerssen