Limburgse Griffiersdag In Meerssen

Vanuit 27 van de 33 gemeentes van de provincie Limburg waren de Griffiers van de gemeenteraden naar Meerssen gekomen. Zij werden ontvangen door de Griffier Jack Willems van Meerssen en Burgemeester Clermonts-Aretz. Na de ontvangst gaf professor Arno Korsten een lezing met als thema: de kwaliteit van gemeenten. Na de lunch hebben de griffiers een aantal bezienswaardigheden binnen Meerssen bezocht. Zo werd het gezelschap ontvangen in de Synagoge, rondgeleid in de Basiliek en de grafkelder van de familie Regout. Op het terras bij café de Keizer werd er genoten van een drankje en bij Ontmoet Anna werd de dag afgesloten.

Lees vorig bericht

Mobiele Vastelaoves Ambassade en W-Dreej in Meerssen

Lees volgend bericht

BRUG-M maakt zich zorgen over samenwerkingsgesprek met Valkenburg