IVN jeugdgroep bezocht Wildpark Gangelt

Zaterdag 11 juni is de IVN jeugdgroep als afsluiting naar het Wildpark in Gangelt geweest. De kinderen hebben in het Wildpark in groepjes een speurtocht gelopen. In de pauze was er een picknick georganiseerd in de speeltuin. Na de picknick was er uiteraard nog tijd om te spelen in de speeltuin. Na afloop van de speurtocht waren er ook kleine prijsjes voor de groepjes.

De kinderen kregen o.a. allemaal dierenvoer zodat ze verschillende dieren konden voeren. De kinderen kijken terug op een leuke en leerzame dag. Ze genoten van de verschillende dieren, waarbij ook diverse jonge dieren te zien waren (bij de beren, wilde kat, wilde zwijnen, herten). De jeugdgroep gaat nu genieten van een welverdiende vakantie. Zaterdag 10 september is de 1e bijeenkomst van het nieuwe schooljaar.

Lees vorig bericht

BRUG-M maakt zich zorgen over samenwerkingsgesprek met Valkenburg

Lees volgend bericht

Herindeling moet geen doel op zich zijn