Jan Bosch nieuwe voorganger Stem van de Goede Herder

In een Kerkdienst in de Koel in Rothem heeft ds Jan Bosch, onder grote belangstelling,  zijn intrede gedaan als voorganger voor de Christelijke Gemeente Bunde/Meerssen, de Stem van de Goede Herder . Tijdens de Kerkdienst werd door ds Aart van der Maarl de intrede bekrachtigd. Vanaf dat moment heeft de Christelijke gemeenschap Bunde/Meerssen een eigen voorganger.

De taken van ds Jan Bosch zijn onder andere: voorgaan in de zondagsdienst, pastoraal werk en ondersteuning bieden aan de gemeenteleden. Een aantal sprekers uit de vorige gemeentes, waar Jan Bosch gewerkt heeft, wenste hem alle succes toe in de nieuwe gemeente. Na de viering kon iedereen kennis maken met ds Jan Bosch en zijn echtgenote.

Lees vorig bericht

Geen 31 maar 50 assielzoekers met status moeten gehuisvest worden

Lees volgend bericht

Veel belangstelling voor onthulling gedenkteken Jo Dejong