RVU nieuws

Kennismakingsbijeenkomst RVU selectie op vrijdag 24 juni. Sponsoren Busreis Bekerfinale RVU B1 
De spelers en het kader van RVU B1 danken de onderstaande begunstigers voor het mogelijk maken van een busreis naar hun bekerfinale van het district Zuid II in Schijndel. Daardoor konden onze mannen in alle rust toewerken naar hun tweede districtsfinale in drie jaren tijd. Ons succesvolle B-elftal won middels een overtuigende 1-0 overwinning in het Brabantse land wederom de Districtsbeker. Op die wijze beloonde het B1 de mooie sponsorgeste met een magnifieke prestatie en resultaat. De sponsoren, die deze busreis mogelijk maakten, zijn:

Spie Nederland (Marcel Huijveneers), JOHMEE, Interieurbouw Jeroen Slangen, ere-voorzitter Jef Maenen, Lenardo Maenen, VERO-bouw, Michel van de Akker-dakwerken, Schildersbedrijf Roland Reneerkens, Sjir Bischoff,  Hay Dolmans en glashandel Meijers, Paul Heusschen en Fraulein Unbekannt.

Kennismakingsbijeenkomst vrijdag 24 juni 2016
Met het oog op de voorbereiding van het voetbalseizoen 2016-2017 wordt er op vrijdag 24 juni a.s. een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd voor de spelers van ons eerste en tweede elftal, het kader, het bestuur en andere belangstellenden. De aanvang van deze kennismaking vindt plaats in onze kantine om 19:30 uur.

Iedereen is van harte welkom! 

Aanvang Voorbereiding voetbalseizoen 2016-2017
Op dinsdag 26 juli a.s. is de eerste training gepland voor de spelers van ons eerste en tweede elftal. Aanvang is om 19:30 uur. Het eerste deel (tot aan het Groot Meerssen Toernooi) ziet er als volgt uit:
Trainingen op donderdag 28 juli (19:30 uur), zondag 31 juli (11:00 uur) en dinsdag 2 augustus (19:30 uur).
Donderdag 4 augustus a.s. 20:00 uur Bunde 1 – RVU 1
Zondag 7 augustus a.s. 11:30 uur Bunde 2 – RVU 2
                                   11:30 uur RKVVL 1 – RVU 1
Dinsdag 9 augustus a.s. 19:30 uur Training
Donderdag 11 augustus 20:00 uur SCG 1  – RVU 1
Zondag 14 augustus a.s. Groot Meerssen Toernooi SV Meerssen

RVU zoekt voetballende vrouwen ter verbreding van haar damesspelersgroep!
De RVU-dames hebben bijna hun voetbalcompetitie erop zitten. Wellicht zullen zij binnenkort hun seizoen afsluiten met een derde of vierde plaats op de ranglijst bij de Seniorendames. Een mooie prestatie van deze jonge voetballende hinden, te meer als men bedenkt dat zij nog allemaal jeugdspeelsters zijn, die eigenlijk in de A-jeugd zouden moeten voetballen.

De competitie heeft echter uitgewezen dat men beschikt over een te kleine speelstersgroep. Vandaar dat onze dames en hun begeleiding op zoek zijn naar vrouwen, die geïnteresseerd zijn om op dinsdag- en donderdagavond in het komende voetbalseizoen trainingen te volgen en op zondag(morgen) aan wedstrijden deel te nemen. Geïnteresseerde dames kunnen vrijblijvend informeren bij Hay Dolmans (06-21835486) hay.dolmans@ziggo.nl

Activiteitenkalender:
Vrijdag 24 juni a.s.  19:30 uur Kennismakingsbijeenkomst RVU 1 en 2
Dinsdag 26 juli a.s.  19:30 uur Aanvang Voorbereiding RVU 1 en 2
Vrijdag 2 september a.s. 20:00 uur Barbecue
Zondag 4 september a.s. Aanvang competitie Senioren
Donderdag 13 oktober a.s. 20:00 uur Algemene Ledenvergadering
Zaterdag 17 december a.s. 13:00 uur Kerst Inn Senioren (De Koel)  

Lees vorig bericht

Herindeling moet geen doel op zich zijn

Lees volgend bericht

Geen 31 maar 50 assielzoekers met status moeten gehuisvest worden