Veel belangstelling voor onthulling gedenkteken Jo Dejong

Ongeveer zo’n 200 belangstellenden waren, samen met mevrouw Annette Dejong en zoon Gieljam aanwezig bij de onthulling, van een gedenkteken aan de rand van het bos in Waterval. De onthulling gebeurde op de dag dat Jo Dejong 62 jaar zou zijn geworden. Het gedenkteken is vervaardigd door kunstenares Maria Stams.

Mede initiatiefnemer Wim Derks deed het welkomstwoord, gevolgd door een kort verhaal, over het leven van Dejong, vertelt  door pastoor Wim van Meijgaarden. Gieljam Dejong, zoon van, deed het slotwoord en schetste zijn vader als een gewone boerenjongen, die een man was van en tussen het volk. Daarnaast bedankte hij iedereen voor de bijzondere momenten die zij samen met velen hebben meegemaakt de afgelopen tijd. Aan het einde van de onthulling, proostte hij met alle aanwezigen op zijn vader.

Meer in het nieuws op Meer TV vrijdag 17 en zondag 19 juni.

Lees vorig bericht

Jan Bosch nieuwe voorganger Stem van de Goede Herder

Lees volgend bericht

Smul tocht CV de Aanhawwersj