Smul tocht CV de Aanhawwersj

Op zondag 26 juni a.s. organiseert CV de Aanhawwersj in samenwerking met Traiteur Smits, gelegen aan Kuilenstraat 2 te Rothem, de tweede Meersjense Smul-toch!.

We nodigen u graag uit voor deze “heerlijke tocht”. Vorig jaar tijdens onze eerste editie van deze nieuwe Meerssense activiteit hebben de deelnemers genoten van de prachtige wandeltocht en de culinaire gerechten en de bijbehorende lekkere drankjes! Wij hebben een nieuwe wandeltocht voor u uitgezet en deze brengt u weer langs de mooiste en zeldzame plekjes die Meerssen te bieden heeft. 

Ook dit jaar kunt u deelnemen aan de  “lange” of de “korte” smultoch! De lange wandeling is ca.12 kilometer en de korte is ca. 6 kilometer lang. Voordat u vertrekt wordt u eerst getrakteerd op een lekker stukje Limburgs gebak met een kop koffie of thee, of voor de kids een glaasje fris.

Tijdens de wandeling verzorgen de dames en de heren van C.V. de aanhawwersj voor een aantal heerlijke hapjes en drankjes zodat u genoeg energie heeft om deze fantastische wandeling tot een goed einde te brengen. In samenwerking met traiteur Smits zijn er natuurlijk ook andere gerechten samengesteld. 

Bij terugkomst staat de barbecue klaar en krijgt u “een verrukkelijk  aangekleed stukje vlees”,  ook geheel verzorgd door traiteur Smits. De kosten voor deze Meersjense Smul-toch! bedragen € 11,- (kinderen tot en met 10 jaar betalen € 5,50)

Vertrek van de wandeling gebeurt vanaf de St. Remigius schutterswei gelegen Tussen de Bruggen in Rothem – Meerssen. Starttijden vanaf 10 uur in de ochtend tot 12 uur.
 
Bij terugkomst is de gelegenheid om nog een gezellig uurtje te blijven en uiteraard de wandeling te bespreken met andere sportievelingen. Wij zorgen voor een bar en een leuk achtergrond muziekje. Voor de kleintjes is er diverse animatie, waaronder een springkussen. De drankjes en eventuele verdere gerechten van de BBQ bij terugkomst zijn voor eigen rekening. 

Opgeven kan tot en met zondag 19  juni a.s. Via
smultocht@cvdeaanhawwersj.nl of: Jos Vandewall 06-36307944, Roger Poper 06-50674234. Opgave is definitief, als u betaald heeft, dat kan door middel van contante betaling bij boven genoemden of overmaken naar CV de Aanhawwersj,

Bankrekeningnummer NL 78 RABO 01326 97 173 o.v.v Meersjense Smul-toch!, naam en aantal personen.

Met vriendelijke groet,
C.V. De Aanhawwersj

Lees vorig bericht

Veel belangstelling voor onthulling gedenkteken Jo Dejong

Lees volgend bericht

Wandelen door de Curfsgroeve