Regen geen spelbreker Mobiele Vastelaoves Ambassade

De Mobiele Vastelaoves Ambassade van De 3-kes deed zaterdag 18 juni de gemeente Meerssen aan. Om klokslag 14.03 uur begon de roadshow. De bedoeling was dat dit op de markt zou gebeuren maar door de hevige regenval werd in overleg met brasserie Carpe Diem besloten het programma naar binnen te verplaatsen. Wethouder Berry van Rijswijk heette de ambassadeurs welkom in een zonnig Meerssen en mocht vervolgens in de stromende regen, de  ‘Laeve de 3!-vlag’ in top te hijsen bij de caravan buiten op de markt.

Er waren delegaties aanwezig van de Aanhawwersj, inclusief prins Bjorn I en de Kloomp. W-Dreej was met de ambassadeurs meegekomen naar Meerssen, maar voordat zij gingen optreden, deden de aanwezigen mee aan het ‘Limburgs Vastelaoves Dartspel’. Toen het spel gespeeld was, werd door W-Dreej het speciale Laeve de 3!-leed, live ten gehore gebracht. De Mobiele Vastelaoves Ambassade bleef 3 keer 33 minuten in Meerssen.

Lees vorig bericht

Ronny Crommen nieuwe trainer RVU

Lees volgend bericht

Vierde editie vrijmarkt Buurt Oost