Anton Vriesde nieuwe hoofdtrainer VV Bunde

VV Bunde heeft bekend gemaakt dat zij met Anton Vriesde overeenstemming hebben bereikt, dat hij de nieuwe hoofdtrainer, voor het seizoen 2016-2017, van VV Bunde is. Wij hebben in Anton Vriesde een trainer gevonden die zijn sporen zowel als speler als trainer heeft verdient en er op gericht is om spelers individueel en in groepsverband beter te kunnen maken, aldus het bestuur. 

Anton Vriesde brak door bij FC Den Haag en speelde zes jaar bij MVV waarmee hij in 1997 kampioen in de Eerste Divisie werd. Hij was actief bij MVV van 1995 tot 2001. Hij speelde vervolgens in Duitsland bij KFC Uerdingen 05 en VfL Bochum waarmee hij in de Bundesliga actief was. Hij sloot zijn loopbaan af bij Helmond Sport.

Na het voetbal is Vriesde jeugdtrainer bij MVV en Roda JC, hoofdtrainer bij VV Eijsden en de afgelopen vier jaren bij VV Scharn. Hij gaat de functie van hoofdtrainer combineren met de functie van assistent trainer bij de A1 van MVV.

Lees vorig bericht

Vierde editie vrijmarkt Buurt Oost

Lees volgend bericht

Rommelmarkt buurtvereniging ’t Pleintsje