Vierde editie vrijmarkt Buurt Oost

Op zondag 18 september organiseert buurtvereniging Oost in samenwerking met BrandMerk Evenementenbureau voor het vierde jaar op rij een vrijmarkt. De markt zal dit jaar weer op de oude vertrouwde plek plaatsvinden, in de Prins Willem Alexanderlaan en de Prins Clauslaan in Bunde. 

Belangstellenden kunnen voor 10 euro een standplaats huren (inclusief gratis consumptiebon). De verkoop van spullen vindt plaats van 11 tot 16 uur. Aanmelden kan op vrijmarkt.buurtoost.nl. Wees er snel bij want vol is vol!

Zoals altijd is er tijdens de vrijmarkt weer een gevarieerd programma. Voor de kinderen is er genoeg te doen. Ze kunnen zich laten schminken, een balletje trappen of ravotten in de speeltuin. 

Tot 18 uur vinden er optredens van onder meer de band HomeRun en Party Kryner plaats. Er is voldoende te eten en te drinken. En voor de gelukzoekers: doe mee met de tombola! 

Tijdens de vrijmarkt zijn diverse verenigingen en organisaties uit Bunde aanwezig. Meld je dus nu aan voor een standplaats en sla 18 september je slag.  

Lees vorig bericht

Regen geen spelbreker Mobiele Vastelaoves Ambassade

Lees volgend bericht

Anton Vriesde nieuwe hoofdtrainer VV Bunde