Nieuw en uniek in Limburg: Pratsj-volleybaltoernooi

Een sportieve uitdaging voor iedereen die niet vies is van een beetje Pratsj.“Bah. Maar stiekem toch wel heel errug leuk” dat wordt de quote die wij graag terug willen horen na ons Pratsj (modder)-volleybaltoernooi zaterdag 3 september 2016 plaatsvindt. Pratsj-volleybal is vergelijkbaar met het zeer populaire beachvolleybal. Het zand wordt vervangen door modder en water en deze ondergrond vormt het speelveld. Er wordt gespeeld met dames, heren en gemengde teams van 5 personen.

Het toernooi vindt plaats tijdens het 3-daags Knastercrossfestival en is voor bezoekers gratis toegankelijk. Iedereen van 16 jaar en ouder kan zich hiervoor inschrijven. Wedstrijdervaring is niet nodig. Veel belangrijker is het dat de deelnemers beschikken over een sportieve aard, doorzettingsvermogen, van een uitdaging houden, graag willen (over)winnen én niet bang zijn om vies te worden. Pratsjvolleybal is ook uitermate geschikt voor bedrijven die hun teambuildingsdag eens op een andere manier willen vormgeven, aldus Marie-José Notten (medeorganisator). Een sportieve top-uitdaging!

Het is de eerste keer dat een dergelijk toernooi plaatsvindt in Limburg. De organisatie gaat er echter van uit dat dit een jaarlijks terugkerend spektakel zal worden. Dit buitentoernooi vindt plaats in Geulle (gemeente Meerssen). De inschrijvingen starten op zondag 26 juni aanstaande. Voor meer info zie www.knastercross.eu

Lees vorig bericht

Anton Vriesde nieuwe hoofdtrainer VV Bunde

Lees volgend bericht

Openluchtfilm in het Proosdijpark