Ontwerp bestemmingsplan Agnesplein-Pletstraat gepresenteerd

In een goed gevulde Auw Kerk in Bunde is het ontwerp bestemmingsplan Agnesplein-Pletstraat gepresenteerd. In dit plan is onder andere een gezondheidscentrum, sociale woningbouw en een supermarkt gepland. Diverse sprekers gaven tekst en uitleg over het plan. Na deze uitleg konden toehoorders vragen stellen.

Zo werden er vragen gesteld over het waarom van een tweede supermarkt en geen discounter, verkeersveiligheid fietsers en voetgangers in relatie tot vrachtverkeer, overleg ambtenaren gemeente en de ondernemersvereniging en hoe de opvang van de senioren in het wooncomplex wordt geregeld. Wethouder Houben gaf in zijn openingswoord aan dat hij als toehoorder aanwezig was.

Lees vorig bericht

Anton Vriesde nieuwe hoofdtrainer VV Bunde

Lees volgend bericht

Openluchtfilm in het Proosdijpark