Bestuur Buurtvereniging Oost zoekt uitbreiding

Buurtvereniging Oost uit Bunde is opzoek naar uitbreiding van hun bestuur. In een brief laten zij weten wat de buurtvereniging betekent in de gemeenschap Bunde. Zij doen dit door bijvoorbeeld tijdens het kienen controleurs te verzorgen, het beheer van de buffetten tijdens festivals of het leveren van vrijwilligers tijdens grootschalige activiteiten. Daarnaast is Buurtvereniging Oost actief binnen het overlegorgaan “Buurtnetwerk Bunde Kern” waar zij hun steentje bijdragen aan het bevorderen van een prettige samenleving binnen de Gemeente Meerssen. Ook is de buurtvereniging de beheerder van de speeltuin aan de Prins Willem Alexanderlaan.

Tegen het einde van dit jaar neemt buurtvereniging Oost afscheid van enkele bestuursleden, waaronder de secretaris. Om de goed geoliede machine, die het bestuur de laatste jaren is geworden, probleemloos verder te laten draaien zijn zij op zoek naar mensen die het team willen komen versterken. Willen wij het aanbod aan activiteiten, en onze inzet binnen de samenleving blijven handhaven, dan ontkomen wij er niet aan het team uit te breiden, aldus het bestuur in de betreffende brief. Wanneer er mensen geïnteresseerd zijn kunnen zij dit kenbaar maken via de website www.buurtoost.nl.

Lees vorig bericht

Nieuw en uniek in Limburg: Pratsj-volleybaltoernooi

Lees volgend bericht

Noodweer treft Meerssen